Akoestische roomdivider voor op kantoor

Akoestische roomdivider kast op maat voor kantoor

Op zoek naar een stijlvolle akoestische roomdivider voor op kantoor? Bij Elements Amsterdam ontwerp je gemakkelijk een roomdivider kast op maat en kun je voor de afwerking uit diverse opties kiezen. Je kunt onder andere kiezen voor PET-vilt, wat een sterke akoestische werking heeft. In kantoorruimtes is een prettige akoestiek erg belangrijk. Het zorgt voor een aangename sfeer, bevordert de concentratie en zorgt ervoor dat mensen elkaar goed kunnen verstaan. Daar spelen we met ons modulaire kastensysteem graag op in.

Hoe werkt het+31 (0)416 315487

Onze maatwerk kasten zijn als roomdivider in te zetten, waarbij je in feite twee vliegen in één klap slaat. Onze high-end roomdividers kunnen namelijk de akoestiek verbeteren en dienen tegelijkertijd als praktische opberger voor alles wat je uit het zicht wilt hebben of veilig opgeborgen moet worden. Door de strakke en hoogwaardige afwerking zijn ze van alle kanten aantrekkelijk om te zien en dus vrij in de ruimte te plaatsen, waar ze naadloos opgaan in elke omgeving.

Akoestische roomdivider kast op maat

Door volledig maatwerk te bieden, zijn onze design roomdividers voor elk kantoor geschikt. Van een bescheiden dressoir waar je gemakkelijk overheen kunt kijken tot een complete kastenwand die werkplekken volledig van elkaar scheidt, alle formaten zijn mogelijk. De prijs voor het kopen van een akoestische roomdivider is dan ook afhankelijk van het formaat dat je kiest.

Bovendien is ook de indeling te customizen en zijn er diverse materialen mogelijk voor de kastdeurtjes en achterzijden, waaronder PET-vilt. Daardoor is de kast perfect in te zetten als akoestische roomdivider op kantoor. De combinatie met het minimalistische design, de metalen basis en eventueel houten elementen staat garant voor een roomdivider kast die de show steelt in elk kantoor.

Onze modulaire kasten zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, waardoor ze zich gemakkelijk aanpassen aan de ruimte. De verschillende materialen zijn onderling naar hartenlust te combineren, waardoor een uniek geheel ontstaat. Dit maakt ze de perfecte basis voor een kantoor met allure.

Kantoor roomdivider met slot

Akoestische roomdivider smart-locker kast op maat

Bij het ontwerpen van onze modulaire roomdivider kasten hebben we goed nagedacht over de praktische functionaliteiten ervan. Zo zijn ze standaard voorzien van afsluitbare lockers, die uitsluitend te openen zijn met een app. Deze zijn te implementeren in zowel kleine als grote kastelementen en ideaal voor op kantoor. Gebruik ze voor het opbergen van elektronica, jassen, persoonlijke eigendommen, of gewoon voor de administratie natuurlijk.

Modulaire roomdivider kast samenstellen

Via onze website kun je gemakkelijk een akoestische roomdivider samenstellen. Dit doe je door losse elementen samen te voegen en zo de volledige roomdivider op maat te maken. Selecteer de gewenste materialen voor de deurtjes en achterzijde en vervolgens de kleuren. Goed om te weten: ook de achterzijde van de kast mag wat ons betreft gezien worden. Deze kan dan ook net als de voorzijde worden gemaakt van hout, geperforeerd staal of staal met optionele boekenplank. Zo heeft de kast van alle kanten een fraai aanzicht.

Onze maatwerk akoestische roomdividers staan in vele kantoren door heel Nederland. In onder andere de volgende steden hebben we reeds maatwerk roomdivider kasten mogen leveren:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Groningen
locker system

smart and seamless

Element 01 heeft een elektronisch lockersysteem en werkt volledig in de cloud. Met de bijbehorende app krijgt een gebruiker individuele toegang tot de geselecteerde locker. Ontgrendelen van het push-to-open systeem gaat met een simpele swipe beweging. Element 01 is een noviteit op het gebied van moderne (kantoor)inrichting, waar ontwikkelingen als het hybride werken en community building om innovatieve, duurzame oplossingen vragen.

details waar iedereen blij van wordt

Veilig & flexibel

Past zich aan de ruimte aan

Akoestische eigenschappen

Lokaal & duurzaam