Design kantoorlocker op maat

Akoestische roomdivider kast op maat voor kantoor

Bij Elements Amsterdam snappen we dat een lockersysteem niet alleen een praktische, maar ook een esthetische én akoestische functie kan hebben. Onze design kantoorlockers van staal zijn uniek in hun soort en volledig op maat samen te stellen. Met hun minimalistische design in combinatie met de eindeloze kleur- en materiaalcombinaties gooien we alle vooroordelen over kantoorlockers overboord. Het resultaat is een modulaire lockerkast met losse elementen, die naadloos aansluit op elke werkplek. Zo tillen we hybride werken naar een hoger niveau, zonder in te leveren op stijl of functionaliteit.

Hoe werkt het+31 (0)416 315487

Modulaire design kantoorlocker samenstellen

Onze maatwerk lockers bieden je de ultieme flexibiliteit, zodat je je elke werkplek gemakkelijk eigen maakt. De indeling is volledig op maat samen te stellen en op vele manieren te customizen. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende materialen: hout, staal, geperforeerd staal en PET-vilt, in alle kleuren van de regenboog. Ga voor een design kantoorlocker in een bonte mix aan kleuren of kies juist voor een klassieke look met een ton sûr ton combinatie aan natureltinten. De mogelijkheden met ons lockersysteem zijn eindeloos. Wil je de design kantoorlocker in plaats van tegen de wand middenin de ruimte plaatsen? Dankzij de hoogwaardige afwerking aan de achterzijde behoort ook dat tot de mogelijkheden.

Bovendien zijn er vele extra’s mogelijk, die je aan de losse elementen kunt toevoegen. Ga bijvoorbeeld voor een elektronische kantoorlocker met slot, zodat privé-eigendommen of belangrijke documenten veilig opgeborgen kunnen worden. Of kies voor kastdeurtjes die tevens als display dienen voor tijdschriften of boeken, voor net dat beetje extra. Liever een locker met enkele open vakken, bijvoorbeeld voor ordnermappen, boeken of decoratie? Ook dat is mogelijk met onze modulaire kantoorlockers.

Maatwerk design lockers voor op kantoor

Akoestische roomdivider smart-locker kast op maat

Met onze lockers bewijzen we dat praktische eigenschappen prima samengaan met een hoogwaardig design. Door aandacht te besteden aan zelfs de kleinste details hebben we een slimme lockerkast voor op kantoor ontwikkeld die adaptief, gebruiksvriendelijk, duurzaam én oogstrelend mooi is. Voor een kantoor dat persoonlijkheid uitstraalt.

Elke locker wordt op bestelling geproduceerd, waarbij we samenwerken met lokale producenten en altijd de meest duurzame opties onderzoeken. In een wereld waar duurzaamheid steeds belangijker wordt, dragen wij ons steentje bij door alternatieven te kiezen voor gangbare productietechnieken, zonder in te leveren op kwaliteit, techniek en vormgeving. Dit maakt onze metalen lockers tevens een logische keuze voor wie dol is op design van Hollandse bodem. Met het kopen van een kantoorlocker van Elements Amsterdam kies je voor innovatief en functioneel design, dat volledig te customizen is en een nieuwe betekenis geeft aan hybride werken.

Wist je dat reeds vele bedrijven door het hele land onze design kantoorlockers hebben staan? Ze worden onder andere gebruikt voor het opbergen van administratie, boeken, laptops, kleding en andere persoonlijke eigendommen. Onze lockers stelen reeds de show in kantoren in onder andere de volgende steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Groningen
locker system

smart and seamless

Element 01 heeft een elektronisch lockersysteem en werkt volledig in de cloud. Met de bijbehorende app krijgt een gebruiker individuele toegang tot de geselecteerde locker. Ontgrendelen van het push-to-open systeem gaat met een simpele swipe beweging. Element 01 is een noviteit op het gebied van moderne (kantoor)inrichting, waar ontwikkelingen als het hybride werken en community building om innovatieve, duurzame oplossingen vragen.

details waar iedereen blij van wordt

Veilig & flexibel

Past zich aan de ruimte aan

Akoestische eigenschappen

Lokaal & duurzaam