Maatwerk elementen kast voor op kantoor

Akoestische roomdivider kast op maat voor kantoor

Bij Elements Amsterdam vonden we het tijd voor een praktische elementenkast met een designuitstraling. Deze misten we in onze zoektocht naar high end kantoormeubilair, waarna we besloten hem zelf te ontwikkelen. Een elementenkast op kantoor biedt vele voordelen, waarvan de belangrijkste de flexibiliteit van het systeem is. Waar werkplekken steeds dynamischer worden en flexwerken de norm wordt, is er steeds meer behoefte aan modulaire wandkast elementen. Ons kastensysteem is daar het antwoord op. Het is op maat samen te stellen en qua uiterlijk volledig aan te passen aan de (evt. gewenste) uitstraling van het kantoor. Daardoor sluit het naadloos aan op elke werkomgeving.

Hoe werkt het+31 (0)416 315487

Metalen elementenkast op maat samenstellen

Of je nu een elementenkast zoekt om een volledige wand mee te vullen of een roomdivider om twee bureaus van elkaar te scheiden, met ons kastensysteem is alles mogelijk. De losse elementen zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken, maar kunnen ook met elkaar worden verbonden om een grotere elementen kast voor op kantoor te creëren. Bovendien kunnen de verschillende elementen zowel in kleur en materiaal van elkaar afwijken, als in gebruiksdoel. Kies bijvoorbeeld voor enkele open vakken voor decoratieve accessoires of om ordners in kwijt te kunnen en ga voor een afsluitbare elementen kast met slot voor gevoelige documenten of persoonlijke eigendommen van werknemers.

Onze elektronische (wand)kast elementen zijn eenvoudig te openen met een app en daardoor zeer veilig en flexibel in gebruik. Zo combineren we een sterk staaltje techniek met een minstens net zo sterk design.

De opties voor een maatwerk kastensysteem

Akoestische roomdivider smart-locker kast op maat

Met de (wand)kast elementen van Elements Amsterdam bepaal je de vormgeving van de kast helemaal zelf. De metalen elementenkast is te complementeren met deurtjes van hout, PET-vilt, geperforeerd staal of glad staal met optionele boekenplank. Het vilt heeft een sterke akoestische werking, waardoor het een voor de hand liggende keuze is voor grote ruimtes waar een betere akoestiek gewenst is. Doordat je alle bovenstaande materialen ook aan de achterzijde kunt toepassen is onze elementen kast van alle kanten mooi om te zien en dus ook vrij in de ruimte te plaatsen. Dit maakt hem ideaal als roomdivider, bijvoorbeeld om meer privacy te creëren tussen werkplekken.

Ga voor een design elementen kast op kantoor

Onze modulaire wandkast elementen zijn een lust voor het oog en hun minimalistische design past in elk kantoor. Gezien de vele uren die men in een kantoor doorbrengt, zijn zowel een prettige akoestiek als flexibele opbergmogelijkheden van groot belang. Het Elements Amsterdam kastensysteem is de perfecte combinatie tussen al deze kenmerken, waardoor het niet zo gek is dat ze reeds pronken in diverse kantoren in onder andere:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Groningen
locker system

smart and seamless

Element 01 heeft een elektronisch lockersysteem en werkt volledig in de cloud. Met de bijbehorende app krijgt een gebruiker individuele toegang tot de geselecteerde locker. Ontgrendelen van het push-to-open systeem gaat met een simpele swipe beweging. Element 01 is een noviteit op het gebied van moderne (kantoor)inrichting, waar ontwikkelingen als het hybride werken en community building om innovatieve, duurzame oplossingen vragen.

details waar iedereen blij van wordt

Veilig & flexibel

Past zich aan de ruimte aan

Akoestische eigenschappen

Lokaal & duurzaam