Een flexplek inrichten met Elements Amsterdam

Akoestische roomdivider kast op maat voor kantoor

Bij het inrichten van een flexplek begin je bij de basis, oftewel de opbergmogelijkheden. De high end kastensystemen van Elements Amsterdam zijn voorzien van afsluitbare lockers en zijn in te zetten als "standaard" kantoorkast, maar ook als roomdivider. Door de strakke afwerking aan zowel de voor- als de achterzijde fungeren ze als stijlvolle afscheiding tussen flexplekken, waardoor ruimtes optimaal kunnen worden benut. Zo ontstaat een adaptieve werkomgeving, waarin flexwerken een stuk makkelijker wordt.

Hoe werkt het+31 (0)416 315487

Een flexplek inrichten met flexibele opbergmogelijkheden

Door de opkomst van hybride werken is er steeds meer behoefte aan flexplekken. Kantoren worden al lang niet meer standaard voorzien van vaste bureaus waaraan altijd dezelfde persoon zit en ook de vraag naar opbergmogelijkheden verandert. Bij Elements Amsterdam spelen we daar slim op in met ons modulaire kastensysteem. Daarmee wordt het inrichten van een flexplek namelijk heel eenvoudig, want onze kasten zijn zeer flexibel te gebruiken. Ze zijn standaard voorzien van lockers die elektronisch afsluitbaar zijn, waardoor ze desgewenst elke dag door iemand anders kunnen worden gebruikt.

De vereisten aan een flexplek

Een flexplek inrichten vereist een andere aanpak dan wanneer je vaste werkplekken creëert. De ruimte moet immers adaptief zijn en bureaus moeten wanneer ze niet (meer) gebruikt worden beschikbaar zijn voor iedereen. De aanwezigheid van kantoorlockers kan daar een slimme bijdrage aan leveren. Daarin kunnen namelijk zowel laptops als telefoons en persoonlijke eigendommen gemakkelijk worden opgeborgen wanneer iemand niet aan het werk is. Bij het hervatten van de werkzaamheden worden deze weer tevoorschijn gehaald door via onze app de locker te openen. Het maakt niet uit of dat drie uur later is, de volgende werkdag of na een welverdiende vakantie. Op deze manier maken we het inrichten van een flexplek eenvoudig mogelijk en profiteer je optimaal van de voordelen van hybride werken.

Flexibele (wand)kast op maat

Akoestische roomdivider smart-locker kast op maat

Het inrichten van een flexplek is erg eenvoudig met onze modulaire kasten. Kies allereerst de gewenste elementen en bepaal vervolgens de kleuren en materialen. Zowel de deurtjes als de achterzijden kunnen worden gemaakt van hout, geperforeerd staal, staal met optionele boekenplank en PET-vilt. En dat in alle kleuren van de regenboog. Zo heb je qua vormgeving alle vrijheid en kun je de flexplek precies die uitstraling geven die je in gedachten hebt. Of je nu een design roomdivider zoekt om twee werkplekken van elkaar te scheiden of een complete kastenwand die opbergmogelijkheden biedt aan een groot team flexwerkers, alles is mogelijk met ons modulaire kastensysteem.

Dankzij de flexibiliteit van onze elementenkasten hebben we reeds vele roomdividers, wandmeubelen en lockerkasten mogen leveren in veel verschillende steden. Onderstaand is slechts een kleine greep van de plaatsen waarin klanten voor het inrichten van hun flexplekken hebben gekozen voor onze maatwerk lockers:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Groningen
locker system

smart and seamless

Element 01 heeft een elektronisch lockersysteem en werkt volledig in de cloud. Met de bijbehorende app krijgt een gebruiker individuele toegang tot de geselecteerde locker. Ontgrendelen van het push-to-open systeem gaat met een simpele swipe beweging. Element 01 is een noviteit op het gebied van moderne (kantoor)inrichting, waar ontwikkelingen als het hybride werken en community building om innovatieve, duurzame oplossingen vragen.

details waar iedereen blij van wordt

Veilig & flexibel

Past zich aan de ruimte aan

Akoestische eigenschappen

Lokaal & duurzaam