Modulaire kantoorkasten met losse elementen

Akoestische roomdivider kast op maat voor kantoor

Een werkplek inrichten met modulaire kantoorkasten heeft vele voordelen, waaronder de flexibiliteit die zo’n systeem biedt. Een kantoorkast van Elements Amsterdam is volledig op maat samen te stellen, waarbij je de keuze hebt uit diverse elementen, materialen en kleuren. Daardoor heb je qua design alle vrijheid en stel je gemakkelijk een kantoorkast samen die volledig past bij de ruimte waar hij voor bedoeld is. Of je nu voor een bonte mix aan kleuren gaat of een combinatie van zwart met grijs of beige, onze modulaire kantoorkasten stelen gegarandeerd de show. Bovendien hebben ze akoestische eigenschappen en zijn ze standaard voorzien van lockers die met behulp van een app kunnen worden geopend. Zo combineren we een sterk staaltje techniek met een high end design, voor een kantoor met karakter.

Hoe werkt het+31 (0)416 315487

Elektronische kantoor kast op maat

Onze design kantoorkasten zijn standaard voorzien van lockers, waardoor deze ideaal zijn voor het inrichten van flexplekken. Alle losse elementen zijn namelijk afsluitbaar en te openen met behulp van een app, waardoor ze zeer flexibel ingezet kunnen worden. Zo kunnen spullen na het werken op een flexplek worden opgeborgen en zijn bureaus altijd leeg, waardoor iedereen er op elk moment gebruik van kan maken. Door de losse elementen van een kantoorkast elk te voorzien van elektronische sloten, is er altijd opbergruimte in de gewenste maat beschikbaar. Kortom: of er nu een laptop, een stel aantekeningen of persoonlijke eigendommen moeten worden opgeborgen, met onze modulaire kantoorkasten met slot creëer je maatwerk opbergmogelijkheden die passen bij elk bedrijf.

Design kantoorkasten op maat

Akoestische roomdivider smart-locker kast op maat

Onze modulaire kantoorkasten met slot worden altijd op maat gemaakt en op bestelling geproduceerd. Door de productie dichtbij huis te houden en te kiezen voor milieuvriendelijke alternatieven kunnen we bovendien een duurzame productie garanderen. Bij het samenstellen van onze maatwerk kantoorkasten heb je de keuze uit hout, geperforeerd staal, glad staal met optionele boekenplank en PET-vilt. Deze materialen kunnen zowel voor de deurtjes als de achterzijden worden gebruikt, waardoor de kantoorkast vrij in de ruimte is te plaatsen. Qua kleur hebben we ontzettend veel opties, waardoor je het design gemakkelijk aan de ruimte aanpast.

De prijs voor het kopen van een modulaire kantoorkast? Die hangt af van het formaat en de gekozen afwerking. Vraag gerust een offerte aan of overleg met onze designers over de verschillende opties.

Kasten van Elements Amsterdam voor elk kantoor

Door de praktische eigenschappen in combinatie met het aantrekkelijke design van onze lockers, hebben we al voor menig bedrijf hun kantoor kasten op maat mogen maken. Ze staan onder andere reeds op diverse kantoren in alle volgende steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Groningen
locker system

smart and seamless

Element 01 heeft een elektronisch lockersysteem en werkt volledig in de cloud. Met de bijbehorende app krijgt een gebruiker individuele toegang tot de geselecteerde locker. Ontgrendelen van het push-to-open systeem gaat met een simpele swipe beweging. Element 01 is een noviteit op het gebied van moderne (kantoor)inrichting, waar ontwikkelingen als het hybride werken en community building om innovatieve, duurzame oplossingen vragen.

details waar iedereen blij van wordt

Veilig & flexibel

Past zich aan de ruimte aan

Akoestische eigenschappen

Lokaal & duurzaam